Interieur als maatpak

Met zo min mogelijk ‘spullen’ een maximaal resultaat behalen. Een visie die eveneens is terug te vinden in Feng Shui, een Chinese filosofie die leert hoe de leefomgeving het geluk kan beïnvloeden. Debby Wezelenburg adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van Feng Shui. “Met mijn interieurfilosofie spreek ik mensen aan door op een natuurlijke bewuste wijze een ruimte in te richten met kleurgebruik, fijne materialen en prettige vormen. Hierdoor voelen zij zich prettiger en wordt het welbevinden vergroot. Het gaat om een harmonisch interieur dat positieve invloed heeft op de gemoedsgesteldheid van de gast”.

Recreatief Totaal >>> Nr. 3, 2020                       7

Lees hier verder op bladzijde 6 en 7 voor het gehele artikel https://www.recreatieftotaal.nl/bladen/recreatief-totaal-editie-3-2020/