In deze video deel ik de kennis en huidige toepasbaarheid van de eeuwenoude methodiek van Nine Star Ki. Nine Star Ki leert jezelf en de ander beter kennen en begrijpen. Hierdoor verbeteren de onderlinge relaties bij je thuis of op je werk. Het laat je je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen zien. Het is een positieve ontwikkelmethode en zet je in je kracht. Nine Star Ki draagt bij om de balans in het gezin te herstellen voor een fijner gezinsleven. Esther Groenewegen van Als Hechten Niet Vanzelf Gaat, expert in hechtingsproblematiek bij kinderen, interviewt mij om de ouders van deze kinderen verder te helpen. Wil je meer weten? Kijk dan dit interview!

Debby Wezelenburg Feng Shui verbindt mens en ruimte en brengt harmonie in je woon-of werkomgeving. Nine Star Ki zorgt voor balans in jezelf. Samen zorgen zij voor het evenwicht waarin jij optimaal kan wonen, werken en (samen)leven.