Je baan opzeggen en nog niet weten wat je gaat doen…

Debby Wezelenburg deed dit. Het was eng en spannend tegelijk, maar ergens wist ze dat dit de goede stap voor haar was.

De belangrijkste reden om je baan op te zeggen, is meestal dat je een andere baan hebt gevonden. Interviewster en businesscoach Noella de Jager deed dit ook, haar motivatie destijds was dat ze het ondernemerschap wilde ontdekken.

Debby had het goed naar haar zin bij de Politie, maar besloot dat het tijd was om te gaan. Ze ging in haar eentje op reis naar Australië en ontdekte wie zij was zonder gezin. Teruggekomen in Nederland stond een verbouwing van haar huis gepland en kwam ze via een oproep in contact met Feng Shui Academie.

Het was deze bijzondere ervaring die ertoe leidde dat ze zelf deze opleiding ging doen en uiteindelijk besloot om ondernemer te worden. Debby begeleidt nu zelf klanten om hun werk- en woonomgeving meer in balans te brengen vanuit de Feng Shui. En daar is in een tijd dat we veel thuiswerken ook echt behoefte aan.

In ons gesprek voor de Popcorn Principle Podcast vertelt Debby over haar pad, de worstelingen met haar gezondheid en haar ondernemerschap. Luister ons hele gesprek via: https://open.spotify.com/episode/1ZvR3cV5HbBHW0uV9eBkmM?si=2dB4y25GSU6FBw7eeo6seA