Waar kun jij ontspannen en tot jezelf komen in je huis met de drukte van het gezinsleven? Voor het mindful mama blog van Claire’s Mission schreef ik als gastblog schrijver een artikel hierover.

Claire vertelt het volgende: ‘Als ik kijk naar ons huis, dan zie je overal plekjes waar onze kindjes zich fijn voelen. Hun spulletjes liggen er, speelgoed, er hangen foto’s of de muur is mooi versierd met een sticker. Ik werk aan de keukentafel. En in de badkamer staan vooral de verzorgingsproducten voor de kleintjes in het zicht. Maar als je mij vraagt naar mijn plekje in ons huis? Dan zou ik het niet aan kunnen wijzen’.

Hoog tijd om daar verandering in te brengen volgens Feng Shui expert Debby Wezelenburg! Want volgens haar begint me-time in je eigen huis. In dit gastblog artikel deelt ze dan ook een paar Feng Shui tips om een me-time plekje in huis te creëren. Heel veel leesplezier!

Lees hier verder: https://clairesmission.com/?p=9417&preview=1&_ppp=76ae7df80d