Het ouderschap kan best intens zijn en veel van je vragen. Een aantal jaar geleden liep ik hier ook tegen aan en vroeg ik mij af hoe kan ik de gezinsdynamiek beter begrijpen en het samenleven in huis wat makkelijker laten verlopen?

In die tijd was ik mij aan het verdiepen in Feng Shui voor je huis en het mooie was; ik kreeg Nine Star Ki erbij. Wat een eye-opener! Het heeft mij geholpen om mijzelf, de dynamiek tussen mensen en specifiek in mijn gezin te ontrafelen en zo te werken aan een harmonischer gezinsleven. Op deze wijze kreeg ik inzicht om het ouderschap bewuster en natuurlijker te laten verlopen. Het is natuurlijk niet alle dagen pais en vree, maar het geeft je een kijkje in de ziel en heeft bij mij een ontwikkeling in gang gezet.

Voor het mindful mamablog http://www.clairesmission.com schreef ik als gastblog schrijver het volgende blog met een win-actie erbij voor jou. Lees hier verder; https://clairesmission.com/ben-jij-in-je-element-incl-win-actie/?fbclid=IwAR34wAeiXe5eD2x7xy4Qux9wuDicGzCetlg1CCg-NHO19eSMhYxKBRSv8nc