Energetische reiniging voor je huis

Voor balans in je huis en voor jezelf

Tussen de muren van je huis gebeurt van alles in het dagelijks leven, maar er is ook van alles al gebeurd door vorige bewoners of in de omgeving waarin het staat of op de grond waarop het pand gebouwd is. Hoe is de woon geschiedenis van jouw huis?

Ook als je in een nieuwbouw huis woont, heeft het pand een tussen de muren geschiedenis van bouwvakkers en aannemers in je huis met hun eigen energie en een bouwgrond waar voorheen iets anders stond of voor andere doeleinden werd gebruikt dan wonen..

Door alle activiteiten in en om je huis kan een energetische disbalans ontstaan. Energetische disbalans is niet altijd zichtbaar, maar vooral voelbaar. Wij laten allemaal positieve en negatieve energie achter. Even de lucht klaren, zeggen we dan of er hangt iets in de lucht als je een ruimte binnen komt. Deuren en ramen openzetten, schoonmaken of een likje verf is niet voldoende. Disbalans is vooral voelbaar in woonruimtes waar veel tijd besteed wordt door mensen. Stress, ruzies, langdurige ziekte of overlijden heeft invloed op de energie in een ruimte. Ook kunnen het energieën zijn van vorige bewoners of zelfs van buren. De locatie waarop het huis gebouwd is, speelt ook een rol even als (antieke) meubels die in de woning staan.

Energetische verstoringen in je huis hebben invloed op je welbevinden en fysieke gezondheid. Dit uit zich bijvoorbeeld door je vermoeid te voelen, onrustig te slapen of niet je rust te kunnen vinden in huis.

Een opknapper voor je huis en jezelf

huisstijl huisjes

Een energetische reiniging, ook wel space clearing genoemd, maakt ruimten vrij van negatieve energie. Zowel de plek als de bewoners knappen ervan op en er komt ruimte voor positieve vernieuwing. Voor een frisse start, lichtheid en een prettig energieniveau in jouw huis en voor jezelf. Ook fijn om te doen na een verhuizing of verbouwing.

Met als resultaat dat ruimten weer in balans zijn, een daarop afgestemde levensenergie voor de bewoner(s) en dat er ruimte is voor nieuwe ontwikkelingen. Een energetische huisreiniging maakt van je huis opnieuw een plek waar je rust vindt, kunt opladen en je je optimaal voelt.

In 4 stappen naar een fijner energieniveau in huis en voor jezelf

1.

Na een intake gesprek, start de voorbereiding en een eerste reiniging van het huis en de bewoner(s) op afstand.

2.

Vervolgens vindt een huisbezoek plaats en is de huisreiniging ter plekke op de locatie. De duur van dit bezoek is ongeveer 2 uur, afhankelijk van de grootte van het huis.

3.

Nazorg en een laatste energetische reiniging van het pand en de bewoner(s) vindt op afstand plaats enkele weken na het huisbezoek.

4.

Ter afronding is er een evaluatiemoment.

De kosten van dit traject bedragen: €349,- inclusief btw en exclusief reiskosten. Bij woningen groter dan 120 m2 en bij kleinere appartementen wordt een maatwerk offerte opgemaakt.

 

room with a view
verlichte huisjes

Ik ben gaan wonen in een huis waar we eerst (letterlijk) alles hebben verbouwd en waar voorheen 50 jaar lang hetzelfde gezin heeft gewoond. Vlak voor de verhuizing voelde het huis nog onwennig/onrustig. Het idee van een energiereiniging sprak mij erg aan. Debby heeft op meerdere momenten de reiniging uitgevoerd. Het heeft ons rust gegeven, we hebben ons huis heel snel leren kennen waardoor we ons supersnel thuis voelde. Het voelt echt als de ultieme nieuwe start! Debby brengt veel rust en inzichten met zich mee. Door de manier waarop zij naar ons huis en ons gezin keek. Ik vond het heel fijn en ondersteunend en zou het een volgende keer zeker weer doen.

Ilse van den Bergh, Rhoon

 

Debby heeft mijn huis energetisch gereinigd en ik merkte dat dit veel heeft gedaan, in mijn huis, mooie persoonlijke ontwikkelingen die volgden en welke emoties er bij mij los kwamen. Ook ervaar ik meer rust in huis. Zo kan ik nu rustig zitten op mijn bank een film kijken. Deze rust had ik voorheen niet.

Iefke Machielsen, Rotterdam

 

In deze voor mij turbulente periode van verhuizing en verbouwing heeft de energetische reiniging van mijn nieuwe huis mijn dochter & mij en onze nieuwe plek veel goed gedaan. Debby doet dit afgestemd, zorgvuldig en uitgebreid. Compleet met praktisch toepasbare tips! Een absolute aanrader voor je huis en jezelf.

Saskia, Rotterdam

 

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?