Debby, aangenaam!

Portretfoto 2023

Je huis is na kleding je derde huid

Wat ben ik ongelooflijk blij dat ik in 2018 ben begonnen met mijn werk als Feng Shui adviseur. Door mijn uitgebreide ervaring als Human Resource manager in combinatie met mijn passie voor Feng Shui ben ik als geen ander in staat voor de persoonlijke insteek te gaan bij het vergroten van het welzijn van mijn klanten. Een unieke combi. In mijn aanpak sta jij centraal.

Na een langdurige periode van ziekte ervaarde ik een enorme onrust in mijn huis. Ik dacht dat verhuizen de oplossing zou zijn. Maar tijdens een verbouwing van ons huis kwam ik in contact met de Feng Shui Academie. Het verbouwingstraject op basis van Feng Shui en Nine Star Ki heeft geleid tot inzichten en grote tevredenheid. Met als resultaat, een harmonischer, bewuster gezinsleven en indeling en inrichting van ons huis. Ik kwam weer thuis bij mijzelf.

Het bracht mij ook het succesvol afronden van de opleiding Feng Shui Professional, de vervolg opleiding voor bedrijfsruimten, het toevoegen van energetische reiniging van ruimten, het starten en uitbouwen van mijn bedrijf.

Mijn voorliefde om optimaal woon- en werkgenot te creëren en mijn voormalige werkzaamheden als manager en adviseur in de Human Resource komen samen in mijn bedrijf; Debby Wezelenburg, Feng Shui.

Wat past bij mij: verbinder, inleven, organiseren, praktisch, getrouwd, moeder van 2 fijne kinderen, pilates, yoga, wandelen, natuur en skiën.

Wil je meer over mij weten, luister dan deze podcast: Over mijn bedrijf, leven en inspiratie door Noella de Jager van The Popcorn Principle Podcast

Feng Shui brengt harmonie in je woon- en werkomgeving. Nine Star Ki geeft balans in je leven. Een Energetische Reiniging van je huis klaart je woning en jezelf op. Met elkaar zorgen zij voor een evenwicht waarin jij optimaal kan wonen, werken en leven.

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?