Debby, aangenaam!

Je huis is na kleding je derde huid

Wat ben ik ongelooflijk blij dat ik in 2016 ben begonnen met de studie Feng Shui. Het is een grote verandering, maar voor mij een kleine stap. Door mijn uitgebreide ervaring als Human Resource manager in combinatie met mijn passie voor Feng Shui ben ik als geen ander in staat voor de persoonlijke insteek te gaan bij het vergroten van het huiselijk welzijn van mijn klanten.  Een unieke combi. In mijn aanpak sta jij centraal.

Tijdens een verbouwing van ons huis kwam ik in contact met de Feng Shui Academie. Het verbouwingstraject op basis van Feng Shui en Nine Star Ki heeft geleid tot inzichten en grote tevredenheid. Met als resultaat een harmonischer, bewuster gezinsleven en inrichting van ons huis. Het bracht mij ook het succesvol afronden van de opleiding Feng Shui Professional, de vervolg opleiding voor bedrijfsruimten, het starten en uitbouwen van mijn bedrijf.

Mijn voorliefde om optimaal woon- en werkgenot te creëren en mijn voormalige werkzaamheden als manager en adviseur in de Human Resource komen samen in mijn bedrijf; Debby Wezelenburg, Feng Shui.

Wat past bij mij: verbinder, inleven, organiseren, praktisch, getrouwd, moeder van 2 fijne kinderen, pilates, yoga, wandelen, natuur en skiën.

Wil je meer over mij weten, luister dan deze podcast: Over mijn bedrijf, leven en inspiratie door Noella de Jager van The Popcorn Principle Podcast

 

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?