Debby, aangenaam!

Je huis is na kleding je derde huid

Wat ben ik ongelooflijk blij dat ik ben begonnen met de studie Feng Shui. Het is een grote verandering, maar voor mij een kleine stap. Door mijn uitgebreide ervaring als Human Resource manager in combinatie met mijn passie voor Feng Shui ben ik als geen ander in staat om menselijke verbanden en relaties te doorgronden. Een unieke combi. In mijn persoonlijke aanpak sta jij centraal.

Tijdens een verbouwing van ons huis kwam ik in contact met Feng Shui Academie. Het verbouwingsadvies traject op basis van Feng Shui en Nine Star Ki hebben geleid tot inzichten en grote tevredenheid. Dit heeft als resultaat een harmonischer gezinsleven en inrichting van ons huis. En het heeft geleid tot het volgen en succesvol afronden van de opleiding Feng Shui Professional en het oprichten mijn bedrijf.

Mijn voorliefde om optimaal woongenot te creëren en mijn voormalige werkzaamheden als manager en adviseur in de Human Resource komen samen in; Debby Wezelenburg, Feng Shui Advies.

Wat past bij mij: verbinder, organiseren, inleven, praktisch, getrouwd, moeder van 2 fijne kinderen, yoga en skiën.

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?