Advies voor je huis

Verbeter de energie in je huis
 

Feng Shui geeft je een andere kijk, inzichten en handvatten om concreet mee aan het werk te gaan en veranderingen in gang te zetten. Bij een onrustig of ontevreden gevoel over je huis. Als je in beweging bent en je wilt iets anders of een nieuw begin. Je twijfelt tussen verhuizen of verbouwen. Je wilt het samenleven met elkaar verbeteren in huis.

Dan is Feng Shui Advies iets voor jou.

Jij maakt het verschil

Jij maakt het verschil, om jou draait het in je huis. Wat voor jou een prettig huis is, is voor iemand anders niet prettig. Wat voor jou een fijne plek in huis is, is voor je medebewoner(s) niet speciaal. Hoe maak je voor jou en je medebewoner(s) het huis zo optimaal mogelijk voor een zo groot mogelijk woongenot. Hiermee help ik je door middel van Feng Shui. Met de praktische adviezen als leidraad neem je het heft in handen en ga je aan de slag. In onderstaand interview geef ik tips hoe je Feng Shui in jouw huis en huiselijk leven kan toepassen. interview voor Alshechtennietvanzelfgaat

Wat doet Feng Shui?

Soms kom je een ruimte of huis binnen en het valt als een warme deken over je heen. Je kunt het niet precies benoemen, maar het voelt heel fijn en prettig. Precies wat een huis wil zijn, een plek voor jezelf, waar je jezelf kan zijn, waar je je beschermd voelt en waar je de wereld buiten laat. Een huis in harmonie met wie jij bent.

Resultaat: flow & harmonie in huis

Dat is de kracht van Feng Shui. Het laat zien waar de energiegevers en de energienemers in huis zijn. Feng Shui laat de energie weer optimaal stromen in huis en voor de bewoner(s). Zo wordt je huis je thuis.

60% van de mensen in Nederland woont in een rijtjeshuis en toch is niet iedereen hetzelfde

In 5 heldere stappen bereik je meer woonoptimalisatie

1.

Wat wil je anders in je huis en in je huiselijk leven?

2.

Een intake gesprek vindt plaats bij jou thuis, in je natuurlijke omgeving. Dit interview is om je beter te leren kennen en je hulpvraag verder te verkennen. Daarna volgt een rondgang door je huis.

3.

Je ontvangt het advies in de vorm van een presentatie met moodboard voor sfeerimpressies.

4.

Dit advies wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek.

5.

Met deze adviezen ga je aan de slag in je huis.

 

 

Beschikt je huis over de gemiddelde woongrootte van maximaal 120 vierkante meters dan zijn de kosten: € 1197,- inclusief btw en exclusief reiskosten. 

Heeft je huis of appartement meer of minder vierkante meters? Of wil je advies voor 1 verdieping, 1 ruimte of voor een gedeeltelijke verbouwing van je huis? Dan is de prijs maatwerk en op aanvraag. 

.

Toen ik na mijn verhuizing de kennis van Feng Shui op mijn huis wilde toepassen, vond ik Debby. Het was een prettige kennismaking met intake gesprek. We zijn samen door mijn huis gelopen, terwijl ze al allerlei zaken aangaf en foto’s maakte van de bestaande spullen. Samen met haar kennis, de foto’s en notities heeft ze een mooi Feng Shui met Nine Star Ki advies samengesteld, heel specifiek voor mij en mijn woonruimtes. Het werd een heel persoonlijk advies omdat Debby ook Nine Star Ki, op mijn verzoek, heeft toegevoegd voor een nog beter advies. Nine Star Ki laat je persoonlijke elementen zien in relatie tot je huiselijk leven. Er staat veel informatie in het advies, dus ik vond het fijn om een papieren versie te hebben, zodat ik alles kan nalezen. Ik zou Debby zeker aanraden, wanneer je ook een goede energie voor in de woonruimte zoekt. Annemarie Verhoef, Rotterdam

Het was een openbaring om te ontdekken hoe Feng Shui een positieve invloed geeft aan je huis en daardoor ook aan je leven.
Debby heeft mij enorm geholpen met het uitwerken van de juiste indeling en aankleding voor mijn nieuwe huis.
Super interessant om ook te leren hoe kleuren en materialen invloed hebben en hoe je deze het beste kan gebruiken.
Debby luistert aandachtig en denkt vervolgens met je mee wat resulteert in bijzondere en slimme oplossingen, waar je zelf nooit op was gekomen.
Ik ga Debby zeker nog voor andere projecten vragen.
Ik ben Debby zeer dankbaar voor al haar werk en ik beveel haar absoluut aan!
Joy van Santen, Domburg

Het was mijn eerste kennismaking met Feng Shui. Debby vertelde enthousiast waardoor ik volledig openstond voor de methode. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren en het heeft mij nieuwe inzichten en energie gegeven. Met de adviezen heb je energie teruggebracht op plaatsen waar dit ontbrak. Voor de toekomst ga ik zeker verder met de inrichting van mijn huis op basis van jouw schriftelijke adviezen als naslagwerk.
Hellen van der Ark, Zoetermeer

Het advies met de gezinsanalyse was ontzettend goed en heel herkenbaar. Het was fijn om te lezen waarom een bepaalde slaapkamer bij welk kind het beste past en welke voor ons het meest geschikt is om te slapen in ons nieuwe huis. Heel praktisch. Het advies zag er prachtig uit met mooie plaatjes ter illustratie. Super bedankt!
Marloes Blonk, Perth Australië

De inzichten die ik kreeg over de slaapproblemen en slaapkamer van mijn dochter vond ik heel verhelderend en werd mij duidelijk dat zij op de verkeerde plek in huis sliep. We hebben haar nu diverse malen in een andere kamer laten slapen en dan slaapt ze de hele nacht door! Echt heel waardevol en fijn voor ons hele gezin.
Maartje Roodsant, Rotterdam

Debby adviseert op een boeiende en prettige wijze. Haar tips zijn praktisch en gelijk toepasbaar. Zo had ik bijvoorbeeld geen huisnummer en naambordje op mijn voordeur, was er nooit van gekomen na de verbouwing. Debby vertelde mij dat dit belangrijk is om naar buiten uit te dragen wie er woont. Het grappige was dat nadat ik deze aanpassingen had gedaan ik gelijk een aantal malen onverwachts leuk bezoek aan de deur had.

Mijn badkamer was volgens Feng Shui niet met de juiste materialen in gericht, met een paar kleine veranderingen qua kleur en materiaal werd het opeens een badkamer die veel fijner aanvoelde dan voorheen, alsof het nu het ‘juiste jasje’ aanheeft.

Ook voor mijn woonkamer heb ik vervolgens Debby gevraagd voor advies. Je hebt echt geen draken en allerlei Chinese symbolen nodig om je huis de ideale energie te geven. Het sluit juist aan op thema’s waar jij behoefte aan hebt in het leven. Bijvoorbeeld de juiste plek in huis voor de foto’s van mijn overleden vader, zodat hij als een beschermengel waakt over mijn gezin. In de keuken is een rode vuurkleur toegevoegd ter ondersteuning voor een liefdevolle gezinsmaaltijd. Op deze manier is er voor iedereen in het huis de juiste aandacht, plek en optimale energie. Debby doet dit op een fijne manier.
Esther Groenewegen, Rotterdam

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?