Advies voor je huis

Verbeter de energie in je huis
 

Feng Shui geeft je een andere kijk, inzichten en handvatten om concreet mee aan het werk te gaan en veranderingen in gang te zetten. Bij een onrustig of ontevreden gevoel over je huis. Als je in beweging bent en je wilt iets anders of een nieuw begin. Je twijfelt tussen verhuizen of verbouwen. Je wilt het samenleven met elkaar verbeteren in huis.

Dan is Feng Shui Advies iets voor jou.

Jij maakt het verschil

Jij maakt het verschil, om jou draait het in je huis. Wat voor jou een prettig huis is, is voor iemand anders niet prettig. Wat voor jou een fijne plek in huis is, is voor je medebewoner(s) niet speciaal. Hoe maak je voor jou en je medebewoner(s) het huis zo optimaal mogelijk voor een zo groot mogelijk woongenot. Hiermee help ik je door middel van Feng Shui. Met de praktische adviezen als leidraad neem je het heft in handen en ga je aan de slag. In onderstaand interview geef ik tips hoe je Feng Shui in jouw huis en huiselijk leven kan toepassen. interview voor Alshechtennietvanzelfgaat

Wat doet Feng Shui?

Soms kom je een ruimte of huis binnen en het valt als een warme deken over je heen. Je kunt het niet precies benoemen, maar het voelt heel fijn en prettig. Precies wat een huis wil zijn, een plek voor jezelf, waar je jezelf kan zijn, waar je je beschermd voelt en waar je de wereld buiten laat. Een huis in harmonie met wie jij bent.

Resultaat: flow & harmonie in huis

Dat is de kracht van Feng Shui. Het laat zien waar de energiegevers en de energienemers in huis zijn. Feng Shui laat de energie weer optimaal stromen in huis en voor de bewoner(s). Zo wordt je huis je thuis.

60% van de mensen in Nederland woont in een rijtjeshuis en toch is niet iedereen hetzelfde

In 5 heldere stappen bereik je meer woonoptimalisatie

1.

Wat wil je anders in je huis en in je huiselijk leven?

2.

Een gesprek vindt plaats bij jou thuis, in je natuurlijke omgeving. Dit interview is om je beter te leren kennen. Daarna volgt een rondgang door je huis.

3.

Je ontvangt een uitgewerkt schriftelijk advies met moodboard voor sfeerimpressies.

4.

Dit advies wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek bij jou thuis.

5.

Met deze adviezen ga je aan de slag in je huis.

Beschikt je huis over maximaal 4 slaapkamers dan zijn de kosten: € 699,00 inclusief btw en exclusief reiskosten.

 

Heeft je huis meer slaapkamers, dan prijs op aanvraag.

 

Wil je het bovenstaande advies voor 1 ruimte zoals een keuken, slaapkamer, woonkamer of advies bij gedeeltelijke verbouwing van je huis, dan is het bedrag € 199,00 inclusief btw en exclusief reiskosten. 

 

Een quick scan van je woning behoort ook tot de mogelijkheid. Je levert een plattegrond van je woning aan, samen met foto’s en na een telefonisch interview ontvang je een beknopt schriftelijk advies met de hoofdlijnen. De kosten hiervoor bedragen €299,00 inclusief btw.

Het was mijn eerste kennismaking met Feng Shui. Debby vertelde enthousiast waardoor ik volledig openstond voor de methode. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren en het heeft mij nieuwe inzichten en energie gegeven. Met de adviezen heb je energie teruggebracht op plaatsen waar dit ontbrak. Voor de toekomst ga ik zeker verder met de inrichting van mijn huis op basis van jouw schriftelijke adviezen als naslagwerk. Hellen van der Ark, Zoetermeer

Het advies met de gezinsanalyse was ontzettend goed en heel herkenbaar. Het was fijn om te lezen waarom een bepaalde slaapkamer bij welk kind het beste past en welke voor ons het meest geschikt is om te slapen in ons nieuwe huis. Heel praktisch. Het advies zag er prachtig uit met mooie plaatjes ter illustratie. Super bedankt! Marloes Blonk, Perth Australië

De inzichten die ik kreeg over de slaapproblemen en slaapkamer van mijn dochter vond ik heel verhelderend en werd mij duidelijk dat zij op de verkeerde plek in huis sliep. We hebben haar nu diverse malen in een andere kamer laten slapen en dan slaapt ze de hele nacht door! Echt heel waardevol en fijn voor ons hele gezin. Maartje Roodsant, Rotterdam

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?