Agenda

Vanaf Maandag 4 september 2023

Start wekelijkse online groepsclearing

Voel je je gespannen en heb je het gevoel dat je toch te veel bagage met je meedraagt? Wil je je rust en energie en ontspannen gevoel weer terug en meer lichtheid ervaren zoals tijdens je vakantie? Dan is Personal Clearing ook wel Clearing genaamd iets voor jou.

Clearing is een zachte manier om meer rust, energie en ontspannen gevoel te kunnen bereiken. Het is een reiniging van je persoonlijke energiesysteem. Dit kan 1 op 1 of in groepsverband. Ik beoefen deze mooie, overal toe te passen, ontspanningsmethode al jaren en ik ga vanaf maandagochtend 4 september om 8.30 uur 1x per 14 dagen een online groepsclearing leiden. Dit doe ik in samenwerking met Annelies Bretveld en Monique Pigmans. Monique geeft geeft de groepsclearing de andere week op maandagavond om 20.00 uur iedere 14 dagen.

Wil je ook kennismaken met Clearing en eventueel daarna deelnemen aan de online groepssessies? Neem dan hier een kijkje om eerst de basistraining te volgen bij Annelies Bretveld: Basistraining Clearing

Het kan zijn dat je de basistraining Clearing al geleerd heb bij Eric Dowsett of Juno Burger, ook dan kun je meedoen aan de online groepsclearings.

Stuur mij via onderstaande button een bericht als je meer informatie wilt over Clearing of je aan wilt melden voor de online groepsclearing.

 

 

Dag/Tijd Start maandag 4 september 2023 online groepsclearing om 8.30 uur. 1x per 14 dagen. De andere week vanaf maandag 11 september 2023 om 20.00 uur start mijn collega Monique Pigmans. Wij wisselen elkaar om en om af op de maandagen.
Locatie online
Kosten  nvt

Zondag 12 november  2023

Mind Walk ontmoet Feng Shui

Mindful wandelen en wonen

Zondag 12 november 2023, staat in het teken van ‘me time’. Ont-moeten en Thuiskomen bij Jezelf. Laat je deze dag verrassen met Mind Walk en Feng Shui. Voor ontspannen wandelen en wonen met de natuur elementen. Feng Shui zorgt voor balans en positieve energie in je huis en huiselijk leven.

Met Mind Walk kom je letterlijk en figuurlijk in beweging gericht op ontspanning, ademhaling, thai chi en yoga. Letterlijk je hoofd leeg maken en ontspanning in je lijf.

We zorgen ervoor dat je met levendige oefeningen en tips alles makkelijk toe kunt passen in jouw dagelijks leven binnen- en buitenshuis. Aan het eind van de dag zal je meer ontspanning ervaren in jouw Zijn en het gevoel dat je Thuiskomt bij jezelf.

Dit alles in een relaxte sfeer met een lekkere lunch, lekkernijen en drankjes. Kortom een heerlijke ontspannen dag, een cadeautje voor jezelf!

Wie zijn wij?

Al heel wat jaar hebben we (Daphne & Debby) beiden, op verschillende manieren, gewerkt op het gebied van bewuster leven en wonen en zijn ook wij op zoek geweest naar een goede balans tussen werken en rust.

We hebben ervaren dat tijd nemen om naar binnen te keren bij jezelf,  in je huis en naar buiten in de natuur en te voelen of je je zelf niet aan het voorbij rennen bent belangrijk is. Natuurbeleving binnen- en buitenshuis, voeding, beweging, meditatie, ontspanning maar vooral ook bewustwording staan centraal in ons leven, door werk en hobby’s.

Het thema van deze dag is Balans, zowel fysiek als mentaal, zowel binnen- als buitenshuis.

Wil je je opgeven, meer informatie of het dagprogramma ontvangen over zondag 12 november? Klik op de button onder de afbeelding.

Met warme groet,

Daphne Wijnstok & Debby Wezelenburg

www.wijnstoktraining.nl

Mind Walk ontmoet Feng Shui dag op 12 november 2023

 

….. 

 

Dag/Tijd Zondag 12 november 2023 van 10.00 uur-17.00 uur bij
Locatie Natuurtalent, Veldkersweg 50, Rotterdam Schiebroek

Kosten 

€125,00 p.p. incl. btw als je privé boekt en excl. btw als je zakelijk boekt.

Meld je je met 2 personen aan, dan betaal je €110,00 p.p.
De prijs is inclusief drankjes, lekkernijen en lunch

 

Vrijdag 19 januari 2024

Praktijk dag workshop Feng Shui jouw huis

Op deze live dag ga je praktisch verder aan de slag met jouw woonvragen. Voor inzichten, adviezen en harmonie voor je huis en jezelf. Deze vervolg praktijk dag laat je zien en ervaren waar je oplaadplek en energienemers in jouw huis zijn?  Op basis van je woonvragen, plattegrond en foto’s van je woning gaan we de verdieping in. Onder het genot van koffie/thee en lekkernijen. Met inspiratie en concrete ideeën keer je weer huiswaarts. klik hier voor: meer informatie 

Voorafgaand aan de live dag van vrijdag 19 januari volg je op je eigen moment en in jouw eigen tempo de online kennismaking met Feng Shui via deze e-learning. Informatie en aanmelding hiervoor: e-learning introductie Feng Shui

Je betaalt na het volgen van de e-learning ter waarde van €33,00 nog €99,00 voor de live dag op 19 januari 2024.

 

Dag/Tijd Vrijdag 19 januari  2024 live praktijk dag van 9.30 uur-13.00 uur bij
Locatie Von Weberlaan 20 Rotterdam
Kosten 

€99,00 p.p.
Prijzen zijn incl. btw en koffie/thee/lekkernijen

De voorafgaande online introductie Feng Shui via de e-learning kost €33,00

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?