Agenda

Donderdag 26 januari 2023

 Jaarvoorspelling 2023

Het Chinese Nieuwjaar vindt plaats op 22 januari 2023. Om dit te vieren en jou een inkijkje te geven in dit nieuwe jaar 2023 houd ik deze Jaarvoorspelling. Wat zal het nieuwe jaar jou brengen? Ben je in je element? En hoe waait de energie in het jaar 2023? Tijdens deze online groepssessie op 26 januari 2023 laat ik deze jaartendens zien. Gevolgd door een individueel persoonlijk consult, waarin we inzoomen hoe de elementen er voor jou specifiek bij staan dit jaar en waar je vragen kunt stellen die jou bezighouden.

In het algemeen kan ik je een tipje van de sluier oplichten over 2023. Wat het nieuwe jaar te bieden heeft is hoopvol. Het is een hout jaar. Het element hout houdt van beloftes en toekomstige voorspoed. Maar in het jaar 2023 zal niet elke lotusbloem zich aan de modder weet te ontworstelen. Een jaar ook waarin de resultaten van je ontwikkeling in de afgelopen jaren, zichtbaar worden. Een tip voor de periode tot 22 januari is om nog te verwerken, op te ruimen en los te laten wat het nog zwaar maakt. Om je zo klaar te maken voor het nieuwe jaar.

De Jaarvoorspelling is gebaseerd op Nine Star Ki, de oudste vorm van astrologie en onderdeel van Feng Shui. Wil je meer weten over Nine Star Ki? Lees dan hier verder: Nine Star Ki

Voor meer informatie en aanmelding kun je via deze aanmeldknop je vragen stellen of laten weten dat je mee wilt doen..

 

 

dde  

Dag/Tijd

Donderdagavond 26 januari 2023 om 19.30 tot 21.30 uur is online de groepssessie. Mocht je 26 januari niet hierbij kunnen zijn?. De groepssessie wordt opgenomen en kan later bekeken worden. 

Na de groepsessie volgt het individuele persoonlijke consult op nog nader te plannen moment dat het jou gelegen komt.

Locatie Groepssessie is online op 26 januari 2023. Individuele vervolg consult is online, tenzij je in Rotterdam woont dan kan het ook live. 
Kosten  €79,00 p.p. incl. btw
voor de groepssessie met het individueel consult.

Donderdagavond 9 maart 2023

Introductieworkshop Feng Shui je huis

Deze online introductie is een kennismaking met Feng Shui voor je huis.

Het brengt je:

– Een frisse blik op je (toekomstige) huis

– Inspiratie om je huis optimaal in te richten op het gebied van kleur, vorm en materialen

– Meer balans en harmonie in huis en je leven.

 

Meer informatie en aanmelding: Ontdek Feng Shui Voor Je Huis – The Fountain Academy

 

 

Dag/Tijd

donderdagavond 9 maart 2023 om 20.00 uur tot 21.30 uur online inspiratie sessie basiskennis Feng Shui. 

Locatie nvt
Kosten  €22,00 incl. btw

Zondag 26 maart 2023

Praktijkdag workshop Feng Shui jouw huis

Op deze dag ga je praktisch verder aan de slag met jouw woonvragen. Voor inzichten, adviezen en harmonie voor je huis en jezelf. Deze vervolg praktijkdag laat je zien en ervaren waar je oplaadplek en energienemers in jouw huis zijn?  Op basis van de plattegrond en foto’s van je woning gaan we de verdieping in. Onder het genot van koffie/thee en lekkernijen. Met inspiratie en concrete ideeën keer je weer huiswaarts. klik hier voor: meer informatie 

Voor het bijwonen van deze praktijkdag is het noodzakelijk eerst de introductieworkshop Feng Shui te volgen op donderdagavond 9 maart 2023. Informatie en aanmelding staat hierboven in de agenda.

 

Dag/Tijd Zondag 26 maart 2023 live praktijkdag naar keuze van 9.30 uur-13.00 uur of van 14.00-17.30 uur bij
Locatie Salon Mooizo
Hilleniussingel 19-21a, Hillegersberg
Rotterdam
Kosten  €99,00 p.p.
Prijzen zijn incl. btw en koffie/thee/lekkernijen

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?