Advies voor je werk(plek)

Verbeter de energie op je werk

Feng Shui laat je zien en ervaren welke invloed een werkomgeving heeft op de medewerkers, klanten, het ziekteverzuim en de resultaten en hoe je dit kan verbeteren. Ook kun je het welzijn tijdens het thuiswerken met Feng Shui verbeteren voor een duurzame inzetbaarheid en meer thuiswerkplezier.

Feng shui op je werk(plek)

Een werkplek is een belangrijke plek in je leven. Vele uren breng je er door. Deze werkplek kan buiten de deur zijn, maar ook thuis. Werk je in een kantoorpand met allemaal dezelfde werkplekken? Op iedere werkplek kun je je persoonlijkheid tot uiting laten komen, zodat de werkomgeving jou optimaal ondersteunt tijdens het werken.

Is je bedrijfsvisie zichtbaar in de bedrijfsruimte? Feng Shui maakt het alom voelbaar en visueel aanwezig. Een advies voor bedrijfsruimten en werkplekken leidt tot een groter welbevinden, prettiger werken, betere samenwerking en duurzamere inzetbaarheid. Ook klanten worden aangenamer ontvangen en het leidt tot betere resultaten.

Naast kantoorpanden kun je ook denken aan meer flow en energie op de particuliere thuiswerkplek of een praktijk aan huis, Maar ook aan zorgcentra, scholen, winkels, horeca en andere bedrijfsruimten. Door mijn jarenlange ervaring als Human Resource manager ligt mijn hart bij organisaties gecombineerd met de menselijke insteek.

In 5 heldere stappen bereik je meer werk(plek) optimalisatie

1.

Wat wil je anders op je werk(plek) of in een bedrijfsruimte?

2.

Een intake gesprek volgt. Dit interview is om je beter te leren kennen en de behoeften verder uit te diepen.

3.

Je ontvangt een uitgewerkt advies met moodboard voor sfeerimpressies.

4.

Dit advies wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek.

5.

Met deze adviezen ga je aan de slag op de (thuis)werkplek of de bedrijfsruimte.

 

De prijs is afhankelijk van de grootte van de bedrijfsruimte en het aantal medewerkers. Prijsindicatie op aanvraag. Voor een thuiswerkruimte of praktijk aan huis geldt ook een maatwerk offerte op basis van de grootte van de ruimte.

Planten op de werkplek

Wat Feng Shui kan betekenen hebben wij meteen na het advies van Debby gemerkt. Na een duidelijke en uitgebreide analyse van Debby hebben wij veranderingen doorgevoerd. De verbeterde energiestroom levert nu al resultaat in mijn bedrijf. Mensen stappen bijvoorbeeld makkelijker binnen in de schoonheidssalon en de verkoophoek is nu veel beter zichtbaar. Een aanrader dus.
Diana Lindeman, Eigenaar Salon Mooizo Beauty & Concepts Rotterdam

Voor ons verpleeghuis met bewoners met dementie hebben wij Debby gevraagd voor advies voor het inrichten van de woningen en gezamenlijke ruimtes. Debby is enkele dagen bij ons geweest om met de bewoners en medewerkers te praten. Dit heeft geleid tot een mooi en bondig rapport met vele afbeeldingen ter verduidelijking van het advies. Wij gaan nu verder met de implementatie.
Mariët Tonen, locatiemanager Azora, Den Es Varsseveld

Onlangs heb ik een praktijkuimte aan ons huis laten bouwen. Het is belangrijk dat mijn cliënten zich welkom en op hun gemak voelen. Toen ik enigszins vastliep bij het inrichten heb ik Debby benaderd. Ik was aangenaam verrast over Debby’s advies. Zij heeft mij heel helder uitgelegd hoe ik vanuit mijn eigen persoonlijkheid de verbinding kan maken tussen de ruimte, mijzelf en mijn doelgroep. Mijn doelgroep zijn vrouwen met gezondheidsklachten. Debby heeft laten zien waarom bepaalde kleuren en materialen in dienst staan van mijn praktijk en waar welke meubels het beste kunnen staan. Ook heeft Debby advies gegeven over de buitenruimte met de entree naar de praktijk toe en de verbinding naar ons woonhuis en mijn gezin. Het resultaat is dat ik alleen maar positieve reacties krijg en ik veel energie krijg om in mijn nieuwe werkplek te werken. Het voelt in balans. Dank je wel Debby!
Marièt Schaier, eigenaar van Legally Healthy, orthomoleculair therapeut, Rotterdam

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?