De bewoner(s)

Leer jezelf en de ander beter kennen en begrijpen

Jij als bewoner van het huis brengt het huis tot leven. Samen met de eventuele andere bewoners van het huis. Iedereen is anders. De levensenergie die jij meebrengt in je huis bepaalt hoe het voor jou is om er te wonen. Ben jij in je element? Daarnaast is er bij meerdere bewoners een interactie met elkaar en brengt iedereen zijn eigen levensenergie in. Hoe is het om met elkaar samen te leven? Waar voeden jullie elkaar en waar belemmeren jullie elkaar?

Jij maakt het verschil

Feng Shui gaat over de invloed van een ruimte op jou. Nine Star Ki geeft zicht op jouw persoonlijk leven en de wisselwerking met de ander. Nine Star Ki is een eeuwen oude methodiek gebaseerd op jouw geboortedatum. Door deze wijsheid krijg je inzicht hoe je leven tot volle ontplooiing kan komen. Het laat zien wie je bent, wat je natuurlijke talenten zijn samen met jouw potentie, behoeften, drijfveren en valkuilen. Nine Star Ki is de pincode tot jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Als je jezelf goed kent, dan begrijp je ook de ander beter. Nine Star Ki zet je in je kracht. Zo wordt samenleven en samenwerken makkelijker.

 

In 5 heldere stappen begrijp je jezelf en de ander beter.

1.

Waar heb je behoefte aan bij jezelf of in het samenleven met anderen?

2.

Een gesprek vindt plaats om je beter te leren kennen.

3.

Daarna ontvang je een uitgewerkt schriftelijk profiel en advies.

4.

Dit advies wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek.

5.

Deze inzichten en adviezen zijn praktisch toe te passen voor jezelf en in het samenleven met de ander.

 

De kosten van dit consult inclusief schriftelijke uitwerking bedraagt €89,00 incl. btw en exclusief reiskosten. Voor iedere persoon erbij kost het €59,00 extra inclusief btw.
Bij 4 personen geldt het speciale bedrag van € 199,00

Cadeautip: Een Nine Star Ki consult schriftelijk uitgewerkt is ook leuk om cadeau te geven. Denk aan de geboorte van een kind, verjaardag van je vriendin of voor een bruidspaar.

 Wat een cadeautje voor jezelf om Debby een Nine Star Ki advies te laten maken van je gezin. Het meest was ik onder de indruk van de herkenbaarheid en mooie omschrijving van onze gezinsleden. Ik heb dit gedeelte met tranen in mijn ogen gelezen. Hoe herkenbaar en persoonlijk waren de omschrijvingen van de kinderen. En zo mooi om te lezen hoe we elkaar op bepaalde gebieden kunnen versterken of juist ruimte moeten geven. Ieder met zijn eigen kracht en energie en samen verbindend naar elkaar als gezin. Dit raakte me echt! Sabine Kamerman, Rotterdam

Het Nine Star Ki profiel van mij en mijn dochter was treffend. Heerlijk om te lezen waarin we elkaar versterken, aanvullen en met name op welke vlakken we van elkaar kunnen leren. Als ouder denk je vaak vooral kennis en kunde (door) te geven maar dat je ook leert en zelf groeit door de interactie met je kind is een waardevolle aanvulling. Dat kan ik nu gerichter en praktisch aanwenden. Dank hiervoor. Manuela Verhagen, Rotterdam

 

 

 

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?