Samenwerken / persoonlijke ontwikkeling

Zet jezelf en de ander in zijn kracht

In een bedrijf wil je graag het beste uit het team halen. Wil je meer inzicht krijgen in de teamleden, wat er nodig is om een team compleet en optimaal te maken in de samenwerking. Maar alles start bij jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Voor de beste resultaten.

Ben je individuele medewerker of ondernemer? Heb je behoefte aan inzichten voor je loopbaan- of persoonlijke ontwikkeling? Dan is Nine Star Ki zeker iets voor jou.

De teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling in beeld

Nine Star Ki, een beproefde methodiek, geeft dit inzicht in jezelf en de ander. Is iedereen in zijn element op het werk en in het team? Het maakt de teamdynamiek zichtbaar. Wat de behoefte van een ieder is, waar voeden of belemmeren de teamleden elkaar. Hoe leren de teamleden elkaar beter begrijpen waardoor de samenwerking verbetert. Wat zijn de drijfveren en valkuilen van ieder teamlid en hoe zet je ieders talent in. Nine Star Ki is de pincode tot ieders persoonlijke gebruiksaanwijzing. Hierdoor ontstaat er meer plezier op de werkvloer, betere resultaten en minder ziekteverzuim. Je zet mensen op de juiste plek, zodat talenten benut worden en dit heeft effect op het succes van je bedrijf. Nine Star Ki zet jezelf en de ander in zijn kracht. Ook zeer geschikt voor loopbaanontwikkelingsvragen. Door mijn jarenlange ervaring als Human Resource manager ligt mijn hart bij organisaties en mensen in verandering.

In 5 heldere stappen de teamdynamiek of persoonlijke dynamiek in beeld

1.

Voor welke uitdaging staat het bedrijf, het team en/of jijzelf? Wat heb je nodig? Waar loop je tegen aan? Wat wil jij anders?

2.

Een intake gesprek volgt. Dit interview is om het bedrijf en/of jezelf beter te leren kennen en de behoeften verder uit te diepen.

3.

Je ontvangt een uitgewerkt schriftelijk profiel met advies. 

4.

Dit advies wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek.

5.

Met dit inzicht heb je je eigen dynamiek of de teamdynamiek in beeld en kun je praktisch aan de slag.

 

De prijs voor een individueel consult en schiftelijk advies bedraagt €199,00 excl. btw. en reis- en drukkosten. Prijsindicatie voor teamconsult en -advies op aanvraag.

Maatwerk voor teamsessies is mogelijk.

Debby heeft voor mij een Nine Star Ki profiel gemaakt. Nine Star Ki is een onderdeel van Feng Shui en is een methodiek die je meer inzicht geeft in jezelf en het leven. Het Nine Star Ki profiel wilde ik in eerste instantie laten opstellen als aanvulling op mijn zoektocht in mijn loopbaan. Debby heeft veel tijd en aandacht aan het opstellen van mijn profiel besteed met heldere uitleg en enorme expertise. Ik wist niets van Feng Shui en er is alleen maar toenemende interesse voor ontstaan. Ik was verbaasd hoe treffend het profiel was en inzicht gaf in mijzelf en mijn energiestromen en elementen. Deze kunnen voor je werken. Feng Shui kan heel goed worden toegepast in het werk (om te onderzoeken welke profielen er in een team zijn voor de juiste balans) en voor je loopbaan. Het geeft heel bruikbare en leerzame inzichten! Dit smaakt naar meer! Dankjewel Debby!

Désirée Zwiers, HR Professional/A&O psycholoog i.o.

Debby heeft met mij gekeken naar het jaar wat volgens de Nine Star Ki consult voor mij ligt in combinatie met de vraagstukken die ik had. Het gaf mij heel veel herkenning en inzichten die mij sterken om door te gaan met wat ik aan het doen ben. Ik beveel Debby haar diensten van harte aan! 

Sabine van der Hulst, Business & Life coach, www.sabinevanderhulst.nl

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?