Samenwerken

Zet jezelf en de ander in zijn kracht

In een bedrijf wil je graag het beste uit het team halen. Wil je meer inzicht krijgen in de teamleden, wat er nodig is om een team compleet en optimaal te maken in de samenwerking. Voor de beste resultaten.

De teamdynamiek in beeld

Nine Star Ki, een beproefde methodiek, geeft dit inzicht in jezelf en de ander. Is iedereen in zijn element op het werk en in het team? Het maakt de teamdynamiek zichtbaar. Wat de behoefte van een ieder is, waar voeden of belemmeren de teamleden elkaar. Hoe leren de teamleden elkaar beter begrijpen waardoor de samenwerking verbetert. Wat zijn de drijfveren en valkuilen van ieder teamlid en hoe zet je ieders talent in. Nine Star Ki is de pincode tot ieders persoonlijke gebruiksaanwijzing. Hierdoor ontstaat er meer plezier op de werkvloer, betere resultaten en minder ziekteverzuim. Je zet mensen op de juiste plek, zodat talenten benut worden en dit heeft effect op het succes van je bedrijf. Nine Star Ki zet jezelf en de ander in zijn kracht.

In 5 heldere stappen de teamdynamiek in beeld

1.

Voor welke uitdaging staat het bedrijf en het team? Wat heb je nodig? Waar loop je tegen aan?

2.

Een intake gesprek volgt. Dit interview is om het bedrijf en jezelf beter te leren kennen en de behoeften verder uit te diepen.

3.

Je ontvangt een uitgewerkt schriftelijk profiel met advies.

4.

Dit advies wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek.

5.

Met dit inzicht heb je de teamdynamiek in beeld en kun je praktisch aan de slag.

 

De prijs is afhankelijk van de grootte van het team. Prijsindicatie op aanvraag.

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?