Workshop voor je huis

Verbeter de flow in huis

Nu in en om huis je leefgebied is geworden, ervaar je nog meer hoe belangrijk je huis is. De workshop biedt een frisse blik op je (toekomstige) huis en geeft energie en ideeën voor jouw vragen als hoe zal ik mijn huis inrichten, opruimen, indelen of verbouwen. Maar ook hoe beïnvloed ik positief mijn eigen welzijn in huis. Met als resultaat meer balans en harmonie in huis en je leven.

Workshop Doe het Feng Shui

Zoals je huis is, zo ben jij

Een gezellige dag met inzichten, adviezen en balans voor je huis en jezelf. Waar zitten je energiegevers en -nemers in je huis? Na een inleiding en uitleg ga je zelf aan de slag met je woning en je woonvragen. Onder het genot van koffie/thee en lekkernij. Met inspiratie en concrete ideeën keer je weer huiswaarts.

De workshop vindt live plaats in een praktijk dagdeel op zondag 6 juni 2021 bij locatie Mooizo Beauty & Concepts, Hilleniussingel 19-21a, Hillegersberg, Rotterdam. Voorafgaand met een digitaal gedeelte voor de basiskennis feng shui op woensdagavond 2 juni om 19.30 uur.

Zolang de Corona maatregelen van toepassing zijn, wordt de workshop gedeeltelijk digitaal gegeven gecombineerd met een dagdeel live. Het live dagdeel is in kleine groepjes, passend bij de geldende maatregelen en met gepaste afstand bij locatie Mooizo.

Voor een actueel overzicht van de workshop data 2021, kijk in de agenda.

De kosten zijn €125,00 incl. btw per persoon. Meld je je met 2 personen aan, dan betaal je €99,00 incl. btw per persoon. Inclusief koffie/thee en lekkernijen tijdens het praktijkdagdeel.

De workshop kan ook gegeven worden bij jouw thuis of een locatie bij jou in de buurt. Maatwerk mogelijk. Prijsindicatie op aanvraag.

Cadeau tip: Geef of vraag een cadeaubon voor de workshop.

Debby legt in deze workshop heel helder en praktisch toepasbaar uit wat Feng Shui is en voor je doet. Ze is heel deskundig, gepassioneerd en neemt veel tijd voor persoonlijke aandacht. Wat een superfijne workshop! Ik had na deze workshop zoveel houvast en inspiratie, dat ik gelijk aan de slag ben gegaan in huis. Met tot gevolg dat ons huis meer aanvoelt als “onze plek”. Ilse de Jong, Barendrecht

De workshop Feng Shui je huis geeft een verrassende kijk op je inrichting.
Ik verwachtte mooie plaatjes, teksten en kleuren op een moodboard te gaan plakken, maar Feng Shui is meer dan dat.
Het geeft een bijzondere kijk op hoe de ruimtes bedoeld zijn en wat dat met je doet en wat je daar eenvoudig aan kunt verbeteren als dat nodig is. Erg leuk! Jeanette Godtschalk, Zeist

Een hele nuttige, leuke en praktische workshop die heel veel inzicht geeft in waarom het stagneert op bepaalde levensgebieden en waarom sommige plekken in huis lastig op orde te krijgen zijn. Ook gaf het me inspiratie om met dingen aan de slag te gaan en veel nieuwe inzichten om balans te creëeren. Ik ben heel benieuwd hoe het mijn leven gaat beïnvloeden als ik de feng shui principes heb toegepast en de energie weer optimaal kan bewegen door mijn huis en leven! Priscilla Kramer, Den Haag

Ik heb de workshop Feng Sui gevolgd bij Debby. voor rust en ruimte in je huis. Dit was een ontzettend leuke, gezellige, goed georganiseerde en intieme dag. De deelneemsters en de goede uitleg en begeleiding van Debby maakten het een waardevolle dag, waarin ik leerde dat je huis verbazend veel over jezelf zegt en dat je daar wat mee kunt doen! Prachtig hoe een vooraanzicht van je huis al zo veel zei over mij!! Nog mooier dat je er mee aan de slag kunt door met kleine stapjes meer rust kunt creëren.  Jacqueline Domburg, Vlaardingen

Debby laat je op een hele andere manier naar je huis en je huiselijk leven kijken. Dat geeft heel veel ideeën die ik van te voren niet had kunnen bedenken. Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Carina Toebes, Amersfoort

Wat een geweldige workshop waarin ik veel nieuwe inzichten heb gekregen over mijn huis en mijn rol daarin. Een aanrader voor iedereen die meer balans zoekt in zichzelf en je woonomgeving. Nicole Janssen Rotterdam

De workshop Feng shui was voor mij een echte herkenning op het gebied van mijn gedrag en van mijn gezinsleden over waar in huis wij ons prettig voelen. De cursus was erg gezellig en de persoonlijke aandacht maakte dat iedereen vol inspiratie naar huis ging! Ook vond ik het leuk om te zien hoe ik sommige dingen in huis instinctief al aangepast had zodat het de energie stroom ten goede komt! Ik vermaak me nog steeds met de informatie van die dag om ruimtes in huis anders te gebruiken en in te richten met de Feng shui ideeën! Laura Fokkema, Rotterdam

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?