Workshop voor je huis

Verbeter de flow in huis

De workshop biedt een frisse blik op je (toekomstige) huis en geeft energie en ideeën voor jouw vragen als hoe zal ik mijn huis inrichten, opruimen, indelen of verbouwen. Met als resultaat meer flow en harmonie in huis en je leven.

Workshop Doe het Feng Shui

Zoals je huis is, zo ben jij

Voor een gezellige dag met inzichten, adviezen en balans voor je huis en jezelf. Waar zitten je energiegevers en -nemers in je huis? Na een inleiding en uitleg ga je zelf aan de slag met je woning en je woonvragen. Onder het genot van koffie/thee en lunch. Met inspiratie en concrete ideeën keer je weer huiswaarts.

Op zondag 15 september en 29 september 2019 vindt de workshop plaats van 10.30 uur tot 15.30 uur in Mooizo, Beauty & Concepts, Hilleniussingel 19-21a, Hillegersberg, Rotterdam.

Op vrijdag vrijdag 13 september vindt de workshop plaats van 9.00 uur tot 14.30 uur bij woon- en cadeauwinkel STEKK, Kleiweg 109A in Rotterdam.

Voor een actueel overzicht van de workshop data, kijk in de agenda.

De kosten zijn €99,00 incl. btw per persoon. Meld je je met 2 personen aan, dan betaal je €85,00 incl. btw per persoon.

De workshop kan ook gegeven worden bij jouw thuis of een locatie bij jou in de buurt als je minimaal 4 deelnemers hebt. Maatwerk mogelijk. Prijsindicatie op aanvraag.

Cadeau tip: Geef of vraag een cadeaubon voor de workshop.

Debby laat je op een hele andere manier naar je huis en je huiselijk leven kijken. Dat geeft heel veel ideeën die ik van te voren niet had kunnen bedenken. Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Carina Toebes, Amersfoort

Wat een geweldige workshop waarin ik veel nieuwe inzichten heb gekregen over mijn huis en mijn rol daarin. Een aanrader voor iedereen die meer balans zoekt in zichzelf en je woonomgeving. Monique van de Graaf, Dordrecht

De workshop Feng shui was voor mij een echte herkenning op het gebied van mijn gedrag en van mijn gezinsleden over waar in huis wij ons prettig voelen. De cursus was erg gezellig en de persoonlijke aandacht maakte dat iedereen vol inspiratie naar huis ging! Ook vond ik het leuk om te zien hoe ik sommige dingen in huis instinctief al aangepast had zodat het de energie stroom ten goede komt! Ik vermaak me nog steeds met de informatie van die dag om ruimtes in huis anders te gebruiken en in te richten met de Feng shui ideeën! Laura Fokkema, Rotterdam

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?