Workshop voor je huis

Verbeter de flow in huis

Hoe belangrijk je huis en thuis is, hebben we kunnen ervaren de laatste 1,5 jaar.  De workshop biedt een frisse blik op je (toekomstige) huis en geeft energie en ideen voor jouw vragen als hoe zal ik mijn huis inrichten, opruimen, indelen of verbouwen. Maar ook hoe beïnvloed ik positief mijn eigen welzijn in huis. Met als resultaat meer balans en harmonie in huis en je leven.

Workshop Doe het Feng Shui

Zoals je huis is, zo ben jij

Een gezellige dag met inzichten, adviezen en balans voor je huis en jezelf. Waar zitten je energiegevers en -nemers in je huis? Na een inleiding en uitleg ga je zelf aan de slag met je woning en je woonvragen. Onder het genot van koffie/thee en lekkernij. Met inspiratie en concrete ideeën keer je weer huiswaarts.

De workshop vindt live plaats in een praktijk dagdeel op zondag 31 oktober 2021 van 10.00 uur tot 13.00 uur bij locatie Mooizo, Hilleniussingel 19a-21a, Hillegersberg, Rotterdam. Voorafgaand met een digitale inspiratiesessie voor de basiskennis feng shui op donderdagavond 28 oktober 2021 om 19.30 uur tot 21.30 uur.

Voor een actueel overzicht van de workshop data 2021 en 2022, kijk in de agenda.

De kosten zijn €125,00 incl. btw per persoon. Meld je je met 2 personen aan, dan betaal je €99,00 incl. btw per persoon. Inclusief koffie/thee en lekkernijen tijdens het praktijkdagdeel.

De workshop kan ook gegeven worden bij jouw thuis of een locatie bij jou in de buurt. Maatwerk mogelijk. Prijsindicatie op aanvraag.

Cadeau tip: Geef of vraag een cadeaubon voor de workshop.

 ‘s  Dankzij Debby en deze leuke workshop ga ik met richting, veel ideeën en vol vertrouwen mijn nieuwe huis inrichten en mijn verhuizing tegemoet.

Marije Profijt, Den Haag

 

De interessante workshop Feng Shui gaf veel handvaten en inzichten en direct ben ik thuis aan de slag gegaan. Ik merk nu enorm veel verschil qua levensenergie in mijn huis. Alles komt meer in evenwicht en bepaalde keuzes kan ik nu maken vanuit een diepere laag en onderbouwing. Je voelt dan ineens dat het klopt en dan gaat het stromen Zo heb ik onder andere de slaapkamer muur blauw geschilderd op aanraden van Debby voor een betere nachtrust. Het resultaat is prachtig en ik heb ’s nachts mooie dromen..

Debby heeft ook mijn huis energetisch gereinigd en ik merkte ook dat dit veel heeft gedaan, in mijn huis, mooie persoonlijke ontwikkelingen die volgden en welke emoties er bij mij los kwamen.

Ik ben zo enthousiast over wat Debby mij al heeft geleerd dat ik mij verder ga verdiepen in Feng Shui door middel van een korte opleiding. Dankjewel Debby voor je kennis en adviezen.

Iefke Machielsen, Rotterdam

Debby legt in deze workshop heel helder en praktisch toepasbaar uit wat Feng Shui is en voor je doet. Ze is heel deskundig, gepassioneerd en neemt veel tijd voor persoonlijke aandacht. Wat een superfijne workshop! Ik had na deze workshop zoveel houvast en inspiratie, dat ik gelijk aan de slag ben gegaan in huis. Met tot gevolg dat ons huis meer aanvoelt als “onze plek”. Ilse de Jong, Barendrecht

De workshop Feng Shui je huis geeft een verrassende kijk op je inrichting.
Ik verwachtte mooie plaatjes, teksten en kleuren op een moodboard te gaan plakken, maar Feng Shui is meer dan dat.
Het geeft een bijzondere kijk op hoe de ruimtes bedoeld zijn en wat dat met je doet en wat je daar eenvoudig aan kunt verbeteren als dat nodig is. Erg leuk! Jeanette Godtschalk, Zeist

Een hele nuttige, leuke en praktische workshop die heel veel inzicht geeft in waarom het stagneert op bepaalde levensgebieden en waarom sommige plekken in huis lastig op orde te krijgen zijn. Ook gaf het me inspiratie om met dingen aan de slag te gaan en veel nieuwe inzichten om balans te creëeren. Ik ben heel benieuwd hoe het mijn leven gaat beïnvloeden als ik de feng shui principes heb toegepast en de energie weer optimaal kan bewegen door mijn huis en leven! Priscilla Kramer, Den Haag

Ik heb de workshop Feng Sui gevolgd bij Debby. voor rust en ruimte in je huis. Dit was een ontzettend leuke, gezellige, goed georganiseerde en intieme dag. De deelneemsters en de goede uitleg en begeleiding van Debby maakten het een waardevolle dag, waarin ik leerde dat je huis verbazend veel over jezelf zegt en dat je daar wat mee kunt doen! Prachtig hoe een vooraanzicht van je huis al zo veel zei over mij!! Nog mooier dat je er mee aan de slag kunt door met kleine stapjes meer rust kunt creëren.  Jacqueline Domburg, Vlaardingen

Debby laat je op een hele andere manier naar je huis en je huiselijk leven kijken. Dat geeft heel veel ideeën die ik van te voren niet had kunnen bedenken. Kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Carina Toebes, Amersfoort

Wat een geweldige workshop waarin ik veel nieuwe inzichten heb gekregen over mijn huis en mijn rol daarin. Een aanrader voor iedereen die meer balans zoekt in zichzelf en je woonomgeving. Nicole Janssen Rotterdam

De workshop Feng shui was voor mij een echte herkenning op het gebied van mijn gedrag en van mijn gezinsleden over waar in huis wij ons prettig voelen. De cursus was erg gezellig en de persoonlijke aandacht maakte dat iedereen vol inspiratie naar huis ging! Ook vond ik het leuk om te zien hoe ik sommige dingen in huis instinctief al aangepast had zodat het de energie stroom ten goede komt! Ik vermaak me nog steeds met de informatie van die dag om ruimtes in huis anders te gebruiken en in te richten met de Feng shui ideeën! Laura Fokkema, Rotterdam

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?