In deze podcast deel ik hoe jij op een andere manier naar de inrichting en indeling van je huis kunt kijken met deze eeuwenoude wijsheid voor meer energie en balans voor jou en je gezin. Esther Groenewegen van Als Hechten niet vanzelf gaat, expert in hechtingsproblematiek bij kinderen, interviewt mij om de ouders van deze kinderen te helpen.

Ik kijk naar huizen en ruimten en welke invloed dit heeft op de bewoners. Hoe kan jij je huis nog meer van jou kan maken. Hoe voelt jouw huis voor jou? Heb jij een fijne plek voor jezelf in huis? En heeft ieder gezinslid zo’n eigen leef plek? Heb je genoeg ruimte om fijn met elkaar te kunnen wonen? Verlang je naar een rommelvrij bestaan? Slaapt iedereen goed in huis? Verlopen de maaltijden harmonieus? Heeft het huis de indeling, inrichting en kleuren die jouw gezinsleven ondersteunen? Of kan dit verbeterd worden?

Feng Shui draagt bij aan al deze onderwerpen en hoe jij je huis zo optimaal mogelijk maakt voor jou en je gezin voor meer harmonie in huis.

Wil je meer hierover weten? Kijk dan dit interview!