Op donderdag 16 september 2021 werd ik geïnterviewd door Hans Cieremans voor het programma ZorgSaam van RTV Lansingerland. Het onderwerp was De Zorg en Feng Shui. Wat kan Feng Shui bijdragen aan een fijner verblijf in zorginstellingen, wacht- en behandelruimten in de zorg of in je eigen huis gedurende een periode van ziekte.

Feng Shui draagt bij aan beter welzijn ook in minder fijne tijden. Hoe je deze ruimten positief beïnvloedt met Feng Shui daar gaat dit interview over. Ook vertel ik over mijn persoonlijke periode met borstkanker en vraag ik aandacht voor de Pink Ribbon maand oktober met een speciale actie. Samen met een muzikale omlijsting met mijn persoonlijke Feng Shui playlist.

Luister hier naar het interview deel 1: https://rtvlansingerland.nl/gemist/zorgsaam/09-16%2820%29%20-%20ZorgSaam%20%28of%20Raadsvergadering%29.MP3

Luister hier naar het interview deel 2: https://rtvlansingerland.nl/gemist/zorgsaam/09-16%2821%29%20-%20ZorgSaam%20%28of%20Raadsvergadering%29.MP3

NB. De 1e minuut met reclame kun je doorspoelen.

Feng Shui brengt harmonie in je omgeving. Nine Star Ki geeft balans aan je leven. Samen zorgen zij voor een evenwicht waarin jij optimaal kan wonen en werken.