Workshop voor je werkplek

Verbeter je welzijn en de harmonie op het werk

Een werkplek is een belangrijke plek in je leven. Vele uren breng je er door. Deze plek kan buiten de deur zijn, maar ook thuis. Werk je iedere dag op dezelfde werkplek of heb je een wisselende werkplek? Welke plek geeft jou de meeste energie?

Feng Shui laat je zien en ervaren welke invloed een werkomgeving heeft op jouw welbevinden en hoe je dit kan beïnvloeden voor een betere werkprestatie en werksfeer. Hoe ondersteunt de werkplek ook de bedrijfsvisie. Tevens laat Feng Shui zien welke energie jij met je mee brengt in een ruimte of in een werkrelatie.
In de workshop staan we stil bij deze interacties tussen jouw werkplek, de omgeving en wat dit voor jou doet en hoe dit praktisch te optimaliseren.

Workshop Feng Shui je werkplek

 

Voor een dagdeel of avond met inzichten en adviezen over jouw werkplek, kantoor of bedrijfsruimte. Is de visie van het bedrijf visueel zichtbaar, tastbaar en voelbaar? Hoe kun je dit praktisch optimaliseren voor een prettig werkklimaat. Met inspiratie en concrete ideeën keer je terug naar je werkplek.

Kijk in de agenda voor een al geplande workshop Feng Shui je werkplek.

Daarnaast kan deze workshop ook als maatwerk gegeven worden op locatie of  incompany. Prijsindicatie op aanvraag.

 

Wat een boeiende workshop voor meer energie en harmonie op de werkplek! Echt geweldig! Duidelijk dat jij weet waar je het over hebt. Ik ben allereerst een stuk wijzer geworden over betekenis en nut van Feng Shui. En verder kreeg ik echt bruikbare adviezen om mijn werkplek voor mezelf en mijn leerlingen plezieriger te maken. Je komt heel deskundig over en dat geeft vertrouwen in je advies. Ik vind dat je een prettige manier hebt om je verhaal te vertellen: heel rustig en gedegen, informatief, houdt de grote lijnen in de gaten en doseert de inhoud. En bovenal voelt het aangenaam dat je geïnteresseerd bent in wie je workshop volgt. Dat is echt. Ik verwacht dat je nog veel mensen blij zult maken. Veel succes!

Elly Rooze

Remedial teacher, Praktijk voor remedial teacher Schiebroek, Rotterdam

Ik heb de workshop ‘Feng Shui voor je werkplek’ bij Debby gevolgd, omdat ik meer inzicht wilde in de energie op mijn werkplek van mijn bedrijf Karreman010. In deze workshop liet Debby haar kennis van Feng Shui duidelijk zien. Ze gaf inzicht in de theorie en ging uitgebreid in op de werkplekken van de deelnemers. Een aanrader als je meer balans en energie op je werkplek wil!

Noeky Karreman

Adviseur voor ondernemersadvies ZZP-ers en MKB, Karreman010, Rotterdam

De workshop Feng Shui je werkplek gaf een interessante inkijk op alle elementen die verschil kunnen maken voor een fijne en passende werkplek. Met veel persoonlijke aandacht verzorgd en laat je ook met frisse ogen kijken naar je dagelijkse werkomgeving.

Saskia Engels

Relatietherapeut en Stiefcoach, Saskia Engels.nl

De Feng Shui op je werkplek workshop was interessant. Het heeft me een aantal inzichten gegeven, waaronder over de entree van de werkplek, en wat die met cliënten doet. Ook vond ik het interessant om te weten waar ik het beste kan zitten met mijn cliënten – die ik ontvang in mijn woon-werkruimte – waardoor de impact van hun energie minder is op mijn privé leven. Nooit over nagedacht. Ik vind de workshop een aanrader.

Willy Sietsma

counseller, coach, trainer Kies voor jezelf, www.willysietsma.nl

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?