Workshop Maak van je Thuiswerkplek je Topwerkplek

Voor meer welzijn en balans tijdens het thuiswerken

Hybride werken. Iedereen zoekt daarin een eigen vorm. Werkt thuiswerken voor jou? En hoe zit je erbij? Hoe is het voor jou dat je leidinggevende en collega’s zijn komen ‘inwonen’ in je privédomein? 

Soms past thuiswerken goed, soms minder. Waar ligt dat aan? En hoe kun je je thuiswerkplek zelf positief beïnvloeden? 

Met deze workshop bied je als werkgever iets speciaals aan voor je thuiswerkende medewerker en speel je in op een onderwerp dat relevant en actueel is. Met als resultaat een medewerker die zich beter voelt en daardoor productiever is. Hierbij zijn zowel werkgever als werknemer gebaat. 

In deze workshop krijg je inzicht en tips hoe je thuiswerkplek zo kunt inrichten dat het voor jou werkt en goed voelt. Dat een prettig thuiswerkklimaat van vele factoren afhangt zoals waar je werkt in huis, met welke materialen, vormen en kleuren om je heen, maar ook wat voor soort werk je doet en jouw persoonlijkheid. Lees hier mijn blog over thuiswerken.

De eeuwenoude werkwijze Feng Shui laat je het zien en ervaren. In deze workshop komt mijn jarenlange ervaring als hr-manager samen met mijn Feng Shui kennis. Ik laat je kennismaken met Feng Shui en het geeft je inzicht om je thuiswerkplek te optimaliseren. Met als resultaat prettige thuiswerken en een beter welzijn. 

Workshop Maak van je thuiswerkplek je topwerkplek

Deze workshop, kan live en online gegeven worden, via de werkgever. De workshop duurt 1,5 uur en kost € 400,00 excl. btw bij een groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers. Interactie met de deelnemers is zo mogelijk. Met inspiratie en concrete ideeën keer je terug naar je thuiswerkplek.

Voor organisaties is ook online en live maatwerk mogelijk voor groepen deelnemers.

Als particulier kun je de workshop Maak van je thuiswerkplek je top werkplek ook als e-learning volgen. Klik hier voor meer informatie en aanmelding: E-learning Maak van je thuiswerkplek je top werkplek 

 

 

En toen zaten we ineens twee jaar thuis. In beeldschermen, bureaustoelen en andere inventaris werd voorzien, maar hoe blijf je op afstand ook nog verbonden met de organisatie waar je voor werken en hoe zorg je er voor dat een thuiswerkdag minder als gewoon thuis voelt en meer als naar het werk? Wat kan je doen om je meer geïnspireerd te voelen. We hebben Debby gevraagd om de workshop ‘Maak van je Thuiswerkplek je Topwerkplek’ bij het Ministerie OCW aan te kunnen bieden. De overwegend positieve reacties van de deelnemers laten zien dat het een welkome afwisseling en inspiratie is geweest gedurende een vervelende periode. En dat volledig digitaal; knap hoor. Ik ben dan ook erg tevreden over Debby’s flexibele opstelling, haar meedenken en interessante programma. Kortom gewoon een erg fijne samenwerking. Vanwege nieuwe inzichten in materiaal- en kleurgebruik, identiteit gecombineerd met een inkijk in het waarom maken dat ik de workshop en Debby van harte aanbeveel.

Otto de Ruiter

Programmamanager Hybride Werken, Ministerie Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Deze professionele workshop maakt mij en mijn collega’s heel vrolijk. Debby biedt maatwerk en geeft veel aandacht aan de deelnemers. Met mooi beeldmateriaal, praktische tips die niet veel hoeven te kosten en veel nieuwe inzichten.

Gun jouw afdeling of jouw team ook deze workshop! Heel waardevol. Het is duidelijk dat Debby echt met hart en ziel werkt.

Christy de Back

Coördinator Nederlands Genootschap voor Tolken en Vertalers Kring Rotterdam, Beëdigd Tolk-vertaler Nederlands en Engels

De workshop Maak van je Thuiswerkplek je Topwerkplek hebben wij digitaal aangeboden aan onze leden die werkzaam zijn in het Human Resource werkveld. Deze workshop werd zeer positief gewaardeerd door de deelnemers van de NVP.  Het was voor ons een mooie aanvulling in de reeks van digitale bijeenkomsten over thuiswerken in deze tijd.

Debby laat je ervaren wat je zelf kan doen om je beter te voelen op je thuiswerkplek, meer dan alleen werken in een witte kamer. Het is aan te raden om Debby uit te nodigen en te kijken hoe jouw medewerkers in jouw organisatie prettiger kunnen thuiswerken.

De kennis die Debby heeft van Feng Shui en hoe je dit inzet en de elementen die je zelf kan toevoegen en aanpassen voor een fijnere thuiswerkplek zijn heel praktisch en toepasbaar. Een absolute aanrader deze workshop.

Evita Amstelveen-Kemper

HR Business Partner, programma commissielid van de Nederlandse Vereniging Personeelsbeleid

Debby laat je op prettige, integere en heel praktische manier ervaren hoe je met Feng Shui meer rust en ruimte brengt in je huis of op je werkplek. Nu zoveel mensen meer vanuit huis werken is het fijn dat Debby laat zien hoe je keuzes kunt maken om een ruimte anders in te delen. Dit proces begint bij jezelf, ongeacht je omstandigheden en het aantal beschikbare vierkante meters. Of je nu behoefte hebt aan meer privacy of juist op zoek bent naar verbinding. Met meer energie en in balans met alle bewoners, kun je je beter focussen op wat nu belangrijk voor je is! Dankjewel Debby!

Sjoukje Binsma

Eigenaar, Kunst van Kijken

De workshop ‘Feng-Shui voor je werkplek’ is een echte aanrader. In duidelijke taal vertelt Debby over het ontstaan van Feng-Shui (waardoor ik het nu tenminste echt begrijp 😊) en laat ze zien hoe ik een nog fijnere thuis werkplek kan creëren. Op een eenvoudige manier kan ik dingen aanpassen voor meer rust en energie. Ik kom graag bij haar terug om dit ook voor mijn woning te doen. De avond was daarnaast ook een avondje uit, fijne mensen, veel gelachen en lekkere hapjes en drankjes. Dank je Debby!

Ellen Barendregt-Van Breukelen

Scenarioschrijver, Ellen Writes

Een hele inspirerende workshop Feng Shui je bedrijfsruimte gevolgd bij Debby Wezelenburg. Hele duidelijke, werkbare tips meegekregen. Ik was zo enthousiast, dat ik direct dit weekend een mooie aarde kleur op een muur in mijn praktijk heb aangebracht. Bedankt Debby

Marianne van der Meer

Eigenaar, Acupunctuur Hillegersberg

De workshop van Debby geeft binnen een paar uur een goed beeld wat Feng Shui eigenlijk inhoudt. Veel informatie, praktische toepassingen en je gaat naar huis met een bak vol met inspiratie. Debby is een leuke, spontane vrouw, die weet waar ze het over praat. Ik heb die avond veel geleerd en enorm gelachen. Ik weet nu hoe ik de inrichting van mijn thuiswerkplek zo kan aanpassen dat ik als “hout” persoon in de “9-vuur” regio kom te zitten en optimaal ga presteren. Wil je weten waar ik het over heb, ja dan moet je je aanmelden. Enorme aanrader!

Deborah Teunissen

Eigenaar, One2organize, organizer

Wat een boeiende workshop voor meer energie en harmonie op de werkplek! Echt geweldig! Duidelijk dat jij weet waar je het over hebt. Ik ben allereerst een stuk wijzer geworden over betekenis en nut van Feng Shui. En verder kreeg ik echt bruikbare adviezen om mijn werkplek voor mezelf en mijn leerlingen plezieriger te maken. Je komt heel deskundig over en dat geeft vertrouwen in je advies. Ik vind dat je een prettige manier hebt om je verhaal te vertellen: heel rustig en gedegen, informatief, houdt de grote lijnen in de gaten en doseert de inhoud. En bovenal voelt het aangenaam dat je geïnteresseerd bent in wie je workshop volgt. Dat is echt. Ik verwacht dat je nog veel mensen blij zult maken. Veel succes!

Elly Rooze

Remedial teacher, Praktijk voor remedial teacher Schiebroek, Rotterdam

Ik heb de workshop ‘Feng Shui voor je werkplek’ bij Debby gevolgd, omdat ik meer inzicht wilde in de energie op mijn thuiswerkplek van mijn bedrijf Karreman010. In deze workshop liet Debby haar kennis van Feng Shui duidelijk zien. Ze gaf inzicht in de theorie en ging uitgebreid in op de werkplekken van de deelnemers. Een aanrader als je meer balans en energie op je werkplek wil!

Noeky Karreman

Adviseur voor ondernemersadvies ZZP-ers en MKB, Karreman010, Rotterdam

De workshop Feng Shui je werkplek gaf een interessante inkijk op alle elementen die verschil kunnen maken voor een fijne en passende werkplek. Met veel persoonlijke aandacht verzorgd en laat je ook met frisse ogen kijken naar je dagelijkse werkomgeving.

Saskia Engels

Relatietherapeut en Stiefcoach, Saskia Engels.nl

De Feng Shui op je werkplek workshop was interessant. Het heeft me een aantal inzichten gegeven, waaronder over de entree van de werkplek, en wat die met cliënten doet. Ook vond ik het interessant om te weten waar ik het beste kan zitten met mijn cliënten – die ik ontvang in mijn woon-werkruimte – waardoor de impact van hun energie minder is op mijn privé leven. Nooit over nagedacht. Ik vind de workshop een aanrader.

Willy Sietsma

Counseller, coach, trainer Kies voor jezelf, www.willysietsma.nl

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?