Workshop voor je (thuis) werkplek

Verbeter je welzijn en de harmonie op het werk

Een werkplek is een belangrijke plek in je leven. Vele uren breng je er door. Deze plek kan buiten de deur zijn, maar ook thuis. Werk je iedere dag op dezelfde werkplek of heb je een wisselende werkplek? Welke plek geeft jou de meeste energie?

Feng Shui geeft je inzicht en laat je ervaren welke invloed een werkomgeving heeft op jouw welbevinden? Waarmee kan je dit beïnvloeden voor een betere werkprestatie en werksfeer? Hoe ondersteunt de werkplek ook de bedrijfsvisie? Tevens laat Feng Shui zien welke energie jij met je mee brengt in een ruimte of in een werkrelatie.
In de workshop staan we stil bij deze interacties tussen jouw (thuis) werkplek, de omgeving, jouw beroep en wat dit voor je doet en hoe dit praktisch te optimaliseren.

Workshop Feng Shui je werkplek

 

Voor een dagdeel of avond met inzichten en adviezen over jouw (thuis) werkplek, kantoor of bedrijfsruimte. Is de visie van het bedrijf visueel zichtbaar, tastbaar en voelbaar? Hoe kun je dit praktisch optimaliseren voor een prettig werkklimaat. Met inspiratie en concrete ideeën keer je terug naar je werkplek.

Kijk in de agenda voor een al geplande workshop Feng Shui je (thuis) werkplek.

Daarnaast kan deze workshop ook als maatwerk gegeven worden digitaal, op locatie of  incompany. Prijsindicatie op aanvraag.

 

De workshop ‘Feng-Shui voor je werkplek’ is een echte aanrader. In duidelijke taal vertelt Debby over het ontstaan van Feng-Shui (waardoor ik het nu tenminste echt begrijp 😊) en laat ze zien hoe ik een nog fijnere werkplek kan creëren. Op een eenvoudige manier kan ik dingen aanpassen voor meer rust en energie. Ik kom graag bij haar terug om dit ook voor mijn woning te doen. De avond was daarnaast ook een avondje uit, fijne mensen, veel gelachen en lekkere hapjes en drankjes. Dank je Debby!

Ellen Barendregt-Van Breukelen

Scenarioschrijver, Ellen Writes

Vorige week een hele inspirerende workshop Feng Shui je bedrijfsruimte gevolgd bij Debby Wezelenburg. Hele duidelijke, werkbare tips meegekregen. Ik was zo enthousiast, dat ik direct dit weekend een mooie aarde kleur op een muur in mijn praktijk heb aangebracht. Bedankt Debby

Marianne van der Meer

Eigenaar, Acupunctuur Hillegersberg

De workshop van Debby geeft binnen 3 uur een goed beeld wat Feng Shui eigenlijk inhoudt. Veel informatie, praktische toepassingen en je gaat naar huis met een bak vol met inspiratie. Debby is een leuke, spontane vrouw, die weet waar ze het over praat. Ik heb die avond veel geleerd en enorm gelachen. Ik weet nu hoe ik de inrichting van mijn thuiswerkplek zo kan aanpassen dat ik als “hout” persoon in de “9-vuur” regio kom te zitten en optimaal ga presteren. Wil je weten waar ik het over heb, ja dan moet je je aanmelden. Enorme aanrader!

Deborah Teunissen

Eigenaar, One2organize, organizer

Wat een boeiende workshop voor meer energie en harmonie op de werkplek! Echt geweldig! Duidelijk dat jij weet waar je het over hebt. Ik ben allereerst een stuk wijzer geworden over betekenis en nut van Feng Shui. En verder kreeg ik echt bruikbare adviezen om mijn werkplek voor mezelf en mijn leerlingen plezieriger te maken. Je komt heel deskundig over en dat geeft vertrouwen in je advies. Ik vind dat je een prettige manier hebt om je verhaal te vertellen: heel rustig en gedegen, informatief, houdt de grote lijnen in de gaten en doseert de inhoud. En bovenal voelt het aangenaam dat je geïnteresseerd bent in wie je workshop volgt. Dat is echt. Ik verwacht dat je nog veel mensen blij zult maken. Veel succes!

Elly Rooze

Remedial teacher, Praktijk voor remedial teacher Schiebroek, Rotterdam

Ik heb de workshop ‘Feng Shui voor je werkplek’ bij Debby gevolgd, omdat ik meer inzicht wilde in de energie op mijn werkplek van mijn bedrijf Karreman010. In deze workshop liet Debby haar kennis van Feng Shui duidelijk zien. Ze gaf inzicht in de theorie en ging uitgebreid in op de werkplekken van de deelnemers. Een aanrader als je meer balans en energie op je werkplek wil!

Noeky Karreman

Adviseur voor ondernemersadvies ZZP-ers en MKB, Karreman010, Rotterdam

De workshop Feng Shui je werkplek gaf een interessante inkijk op alle elementen die verschil kunnen maken voor een fijne en passende werkplek. Met veel persoonlijke aandacht verzorgd en laat je ook met frisse ogen kijken naar je dagelijkse werkomgeving.

Saskia Engels

Relatietherapeut en Stiefcoach, Saskia Engels.nl

De Feng Shui op je werkplek workshop was interessant. Het heeft me een aantal inzichten gegeven, waaronder over de entree van de werkplek, en wat die met cliënten doet. Ook vond ik het interessant om te weten waar ik het beste kan zitten met mijn cliënten – die ik ontvang in mijn woon-werkruimte – waardoor de impact van hun energie minder is op mijn privé leven. Nooit over nagedacht. Ik vind de workshop een aanrader.

Willy Sietsma

Counseller, coach, trainer Kies voor jezelf, www.willysietsma.nl

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?