Workshop Maak van je Thuiswerplek je Topwerkplek

Voor meer welzijn en balans tijdens het thuiswerken

Zoveel mogelijk vanuit huis werken. Een nieuwe werkelijkheid. Iedereen zoekt daarin een eigen vorm. Werkt thuiswerken voor jou? En hoe zit je erbij? Hoe is het voor jou dat je leidinggevende en collega’s zijn komen ‘inwonen’ in je privédomein? Komen de muren soms op je af?

Soms past thuiswerken goed, soms minder. Waar ligt dat aan? En hoe kun je je thuiswerkplek zelf positief beïnvloeden? 

Met deze online workshop bied je als werkgever iets speciaals aan voor je thuiswerkende medewerker en speel je in op een onderwerp dat relevant en actueel is. Met als resultaat een medewerker die zich beter voelt en daardoor productiever is. Hierbij zijn zowel werkgever als werknemer gebaat. 

In deze online workshop krijg je inzicht en tips hoe je thuiswerkplek zo kunt inrichten dat het voor jou werkt en goed voelt. Dat een prettig thuiswerkklimaat van vele factoren afhangt zoals waar je werkt in huis, met welke materialen en kleuren om je heen, maar ook wat voor soort werk je doet en jouw persoonlijkheid. Lees hier mijn blog over thuiswerken.

De eeuwenoude werkwijze Feng Shui laat je het zien en ervaren. In deze workshop komt mijn jarenlange ervaring als hr-manager samen met mijn Feng Shui kennis. Ik laat je kennismaken met Feng Shui en het geeft je inzicht om je thuiswerkplek te optimaliseren. Met als resultaat prettige thuiswerken en een beter welzijn. 

Workshop Maak van je thuiswerkplek je topwerkplek

De online workshop, via de werkgever, duurt 2,5 uur en kost €499,00 excl. btw bij een groepsgrootte van 4 tot 6 deelnemers. Interactie en aandacht voor de persoonlijke thuiswerkplek staat hierin centraal. Met inspiratie en concrete ideeën keer je terug naar je thuiswerkplek.

Voor organisaties is ook online maatwerk mogelijk voor grotere groepen deelnemers.

Daarnaast wordt deze workshop ook voor ZZP-ers of voor medewerkers zonder tussenkomst van hun werkgever gegeven. Op donderdagavond 20 mei 2021 om 19.30 uur – 21..30 uur geef ik de online workshop Maak van je Thuiswerkplek een Topwerkplek. De kosten zijn: € 69,00 p.p. incl. btw.  

 

 

De workshop ‘Feng-Shui voor je werkplek’ is een echte aanrader. In duidelijke taal vertelt Debby over het ontstaan van Feng-Shui (waardoor ik het nu tenminste echt begrijp 😊) en laat ze zien hoe ik een nog fijnere thuis werkplek kan creëren. Op een eenvoudige manier kan ik dingen aanpassen voor meer rust en energie. Ik kom graag bij haar terug om dit ook voor mijn woning te doen. De avond was daarnaast ook een avondje uit, fijne mensen, veel gelachen en lekkere hapjes en drankjes. Dank je Debby!

Ellen Barendregt-Van Breukelen

Scenarioschrijver, Ellen Writes

Debby laat je op prettige, integere en heel praktische manier ervaren hoe je met Feng Shui meer rust en ruimte brengt in je huis of op je werkplek. Nu zoveel mensen meer vanuit huis werken is het fijn dat Debby laat zien hoe je keuzes kunt maken om een ruimte anders in te delen. Dit proces begint bij jezelf, ongeacht je omstandigheden en het aantal beschikbare vierkante meters. Of je nu behoefte hebt aan meer privacy of juist op zoek bent naar verbinding. Met meer energie en in balans met alle bewoners, kun je je beter focussen op wat nu belangrijk voor je is! Dankjewel Debby!

Sjoukje Binsma

Eigenaar, Kunst van Kijken

Een hele inspirerende workshop Feng Shui je bedrijfsruimte gevolgd bij Debby Wezelenburg. Hele duidelijke, werkbare tips meegekregen. Ik was zo enthousiast, dat ik direct dit weekend een mooie aarde kleur op een muur in mijn praktijk heb aangebracht. Bedankt Debby

Marianne van der Meer

Eigenaar, Acupunctuur Hillegersberg

De workshop van Debby geeft binnen een paar uur een goed beeld wat Feng Shui eigenlijk inhoudt. Veel informatie, praktische toepassingen en je gaat naar huis met een bak vol met inspiratie. Debby is een leuke, spontane vrouw, die weet waar ze het over praat. Ik heb die avond veel geleerd en enorm gelachen. Ik weet nu hoe ik de inrichting van mijn thuiswerkplek zo kan aanpassen dat ik als “hout” persoon in de “9-vuur” regio kom te zitten en optimaal ga presteren. Wil je weten waar ik het over heb, ja dan moet je je aanmelden. Enorme aanrader!

Deborah Teunissen

Eigenaar, One2organize, organizer

Wat een boeiende workshop voor meer energie en harmonie op de werkplek! Echt geweldig! Duidelijk dat jij weet waar je het over hebt. Ik ben allereerst een stuk wijzer geworden over betekenis en nut van Feng Shui. En verder kreeg ik echt bruikbare adviezen om mijn werkplek voor mezelf en mijn leerlingen plezieriger te maken. Je komt heel deskundig over en dat geeft vertrouwen in je advies. Ik vind dat je een prettige manier hebt om je verhaal te vertellen: heel rustig en gedegen, informatief, houdt de grote lijnen in de gaten en doseert de inhoud. En bovenal voelt het aangenaam dat je geïnteresseerd bent in wie je workshop volgt. Dat is echt. Ik verwacht dat je nog veel mensen blij zult maken. Veel succes!

Elly Rooze

Remedial teacher, Praktijk voor remedial teacher Schiebroek, Rotterdam

Ik heb de workshop ‘Feng Shui voor je werkplek’ bij Debby gevolgd, omdat ik meer inzicht wilde in de energie op mijn thuiswerkplek van mijn bedrijf Karreman010. In deze workshop liet Debby haar kennis van Feng Shui duidelijk zien. Ze gaf inzicht in de theorie en ging uitgebreid in op de werkplekken van de deelnemers. Een aanrader als je meer balans en energie op je werkplek wil!

Noeky Karreman

Adviseur voor ondernemersadvies ZZP-ers en MKB, Karreman010, Rotterdam

De workshop Feng Shui je werkplek gaf een interessante inkijk op alle elementen die verschil kunnen maken voor een fijne en passende werkplek. Met veel persoonlijke aandacht verzorgd en laat je ook met frisse ogen kijken naar je dagelijkse werkomgeving.

Saskia Engels

Relatietherapeut en Stiefcoach, Saskia Engels.nl

De Feng Shui op je werkplek workshop was interessant. Het heeft me een aantal inzichten gegeven, waaronder over de entree van de werkplek, en wat die met cliënten doet. Ook vond ik het interessant om te weten waar ik het beste kan zitten met mijn cliënten – die ik ontvang in mijn woon-werkruimte – waardoor de impact van hun energie minder is op mijn privé leven. Nooit over nagedacht. Ik vind de workshop een aanrader.

Willy Sietsma

Counseller, coach, trainer Kies voor jezelf, www.willysietsma.nl

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?