Energetische reiniging voor je werkplek

Voor meer werkplezier

Wat als jouw muren van je werkplek konden praten? Tussen de muren van je bedrijfspand of (thuis)werkplek gebeurt van alles in het dagelijks leven, maar er is ook van alles al gebeurd door vorige eigenaren of in de omgeving waarin het staat of op de grond waarop het pand gebouwd is. Hoe is de woon geschiedenis van jouw werkruimte?

Door alle activiteiten in en om je werkplek kan een energetische disbalans ontstaan. Energetische disbalans in een pand is niet altijd zichtbaar, maar vooral voelbaar. Wij laten allemaal positieve en negatieve energie achter tijdens het werken en verblijven in een ruimte. Even de lucht klaren, zeggen we dan of je voelt dat er iets in de lucht hangt als je een ruimte binnen komt. Deuren en ramen openzetten, schoonmaken of een likje verf is niet voldoende.

Voor meer positieve energie in jouw werk

getekend logo werkplek

Disbalans is vooral voelbaar in werkruimten waar veel tijd besteed wordt door mensen. Werkstress, discussies, of emotionele coaching sessies hebben hun invloed op de energie in het gebouw of praktijkruimte. Ook kunnen het energieën zijn van vorige gebruikers van het pand of zelfs van buren. De locatie waarop het pand gebouwd is, speelt ook een rol.

Energetische verstoringen op een werkplek hebben invloed op je welbevinden en fysieke gezondheid. Dit uit zich bijvoorbeeld door je snel vermoeid te voelen tijdens de werkdag, hoofdpijn op de werkplek of lastig concentreren en focussen tijdens het werken.

Een energetische reiniging, ook wel space clearing genoemd, maakt ruimten vrij van negatieve energie. Zowel de plek als de gebruikers knappen ervan op en er komt ruimte voor positieve vernieuwing. De ruimten komen weer in balans en zijn afgestemd op de hernieuwde levensenergie. Een energetische reiniging maakt van je werkplek opnieuw een ruimte waar je optimaal kan functioneren, presteren en ook klanten prettig kan ontvangen.

In 4 stappen naar een productiever energieniveau op jouw werkplek

1.

Na een intake gesprek, start de voorbereiding en een eerste reiniging van het pand/werkplek en de gebruiker(s) op afstand.

2.

Vervolgens vindt een locatie bezoek plaats voor een energiereiniging ter plekke. De duur van het bezoek is afhankelijk van de grootte van het gebouw.

3.

Nazorg en een laatste energetische reiniging van het pand en de gebruiker(s) vindt op afstand plaats enkele weken na het locatie bezoek.

4.

Ter afronding is er een evaluatie moment.

De kosten van dit traject is afhankelijk van de grootte van het bedrijfspand/werkplek. Op aanvraag wordt een maatwerk offerte opgemaakt.

 

Praktijkruimte voor coaching
oude energie eruit nieuwe erin
Om in mijn bijgebouw een frisse nieuwe zakelijke start te kunnen maken als coach en healer, mocht er ook energetisch iets gebeuren. En Debby was daarvoor precies de juiste persoon. Na haar zorgvuldige reinigingssessie voelde de plek helemaal klaar voor een nieuw begin. De eerste reacties van mijn cliënten – die de warmte van mijn sessies op deze plek ‘een veilig bad van liefde’ noemden – onderschreven dit gevoel.
Wendelien Geurkink, www.wendelien.nl

Feng Shui zelf in de praktijk ervaren?